Free Plan: a BitPay új, ingyenes szolgáltatása

2014-08-01
BitPay

BitPay

Amerika egyik legnagyobb, bitcoinos fizetések feldolgozására specializálódott szolgáltatója, a BitPay, új termékkel bővítette kereskedőknek szóló kínálatát. Pontosabban fogalmazva, módosította már meglévő szolgáltatásainak díjszabását, bevezetve egy új, ingyenes, kategóriát, a „Free Plan”-t.

A cég blogbejegyzése szerint új szolgáltatásuk ingyenes, és korlátlan hozzáférést biztosít a BitPay pluginokhoz, API, és Bitpay alkalmazásokhoz, továbbá a terméktámogatásukhoz. A Free Plan igénybe vétele tehát ingyenes, és a tájékoztatás szerint, ez már a jövőben is mindig így fog maradni.

Az ingyenes alapszolgáltatás mellett kínálnak még egyéb, prémium szolgáltatásokat is, például az úgynevezett „Business Plan” csomagot, havi 300 dolláros térítési díj ellenében, illetve az „Enterprise Plan”-t, amelynek a költségét csak személyes konzultáció alkalmával pontosítják.

A BitPay elnök-vezérigazgatójának, Tony Gallippi-nek a tájékoztatása szerint, árpolitikájuk újragondolása mögött az a szándék áll, hogy kibővítsék a bitcoin piacát, hogy új kereskedőket kapcsoljanak be a bitcoin ökoszisztémájába és, hogy 2016-ra meghaladják az 1 milliós regisztrált felhasználói létszámot.

Az érdeklődök, az alábbi linkek tájékozódhatnak az ingyenes Free Plan csomagról.