13+1 dolog, amit csak bitcoinnal tehetsz meg

2011-09-16

Szerző: GoWest

1.) Adhatsz 10 cent borravalót a kedvenc bloggerednek úgy, hogy a tranzakciós költséged egy centnél is kevesebb lesz.

2.) Írhatsz egy könyvet vagy alkothatsz valamilyen műalkotás, felteheted a netre, és azonnal el is kezdheted árulni – bevásárlókocsik, kiadók, forgalmazók, hitelkártya-vállalatok, címek és PayPal nélkül.

3.) Akár a világ túloldalára is küldhetsz valakinek egy dollárt egy centnél is kevesebb költséggel.

4.) Akár a világ túloldalára is küldhetsz valakinek tízezer dollárt egy centnél is kevesebb költséggel.

5.) Saját magad vezetheted a saját megtakarítási számládat anélkül, hogy egyetlen fillért is kéne fizetned bárkinek a pénzed tárolásáért és visszaszolgáltatásáért.

6.) Azonnal visszavonhatod minden nyereményedet egy online kasznióból – és teheted mindezt anélkül, hogy bárki tudomást szerezne a személyes adataidról.

7.) Pókereztek a haverokkal? Sose aggódj a készpénz miatt. Egyszerűen írjátok össze a nyereményeket, és játszma után centre pontosan rendezhetitek egymással a számlát anélkül, hogy ítéletnapig kellene vacakolnotok az apróval.

8.) Vendéglőben esztek a barátaiddal, de a pincér nem hajlandó megosztani a számlát? Hagyd, hogy valaki más fizessen helyetted, majd utóbb centre pontosan rendezd vele a számládat, készpénz nélkül.

9.) Elszaladsz az irodából ebédért, és egyben veszel a többieknek is? Nem kell előre begyűjtened tőlük a pénzt; csak küldd el nekik a címedet, és máris fizethetnek anélkül, hogy akár csak fel kellene állniuk az asztaluktól.

10.) Percek alatt felállíthatsz egy online boltot bevásárlókocsik, fizetésfeldolgozók és mindenféle extra díjak nélkül.

11.) Teljes lelki nyugalommal fogadhatod a beérkező fizetéseket, abban a biztos tudatban, hogy amit egyszer már elutaltak neked, az véglegesen a tiéd – hogy azt utólag már nem vehetik mégis vissza tőled.

12.) Azt az ügyet vagy szervezetet támogathatod, amelyiket csak szeretnéd, és ebben senki nem gátolhat meg.

13.) Védd meg a vagyonodat az országod fenntarthatatlan gazdaságpolitikájától anélkül, hogy kárt tennél a környezetben vagy bármely közösségben.

+1.) Bárhova is utazol, nem kell többé pénzváltási gondok miatt aggódnod.

Forrás: Bitcoin Trader

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.