Nemesfémet bitcoinért; érdeklődnek a neves kereskedők is

2013-03-01

Szerző: Joseph Castillo

Cheyenne, Wyoming (PRWEB) 2013. február 26.

A globális piacok talán legbizonytalanabb időszakában világszerte egyre nagyobb az igény a pénzügyi eszközök diverzifikálásának lehetősége és ezáltal a vagyon minél biztosabb megőrzése iránt, minél hosszabb távon. Ezt az egyre erősödő igényt hivatott kiszolgálni a 21. század kihívásainak és elvárásainak minden tekintetben megfelelni igyekvő, frissen alapított Gold Silver & Bitcoin.

Hidat verve a digitális pénz és a fizikai nemesfémek világa között, ez a vállalat azt a bitcoinosok körében is tapasztalható igényt hivatott kiszolgálni, hogy könnyű, gyors és hatékony lehetőséget biztosítson a bitcoin aranyra vagy ezüstre váltására. Ami pedig már csak azért is jelentős lépés a bitcoin közössége számára is, mert nem kevesebbet jelez, mint hogy a fizikai eszközök elkötelezett hívei is kezdik belátni a bitcoin erényeit. A Gold Silver Bitcoin lehet az első lépés a befektetési arany iparágának jövője felé.

A Gold Silver Bitcoin alapítói sokéves tapasztalattal rendelkeznek a nemesfémek területén, céljuk pedig az, hogy egy igazán új és érdekes, izgalmas lehetőséget kínáljanak az ügyfeleinek. Ehhez pedig keresve sem találhattak volna jobbat a bitcoinnál.

Justin Oh, a vállalat társalapítójának elmondása szerint “Soha ezelőtt nem volt még lehetősége az embernek arra, hogy egy valóban és abszolút alternatív portfolióba helyezhesse a pénzét. Persze, a nemesfémek velünk vannak a történelem hajnala óta, és ahogyan azt Ben Bernanke is megjegyezte (önmagához képest) okosan, az arany – tradíció. Azonban a nemesfémek még a hagyományos pénzeknél is nehézkesebbek – az emberek pedig szeretik a kényelmet. És itt lép be a képbe a bitcoin.”

“Az ‘állampapír-befektető’ (‘bond vigilante’) kifejezés a ’70-es években terjedt el Soros György és társai kapcsán, akik a ’90-es évekre már egész országokat shortoltak” – mondta Jeff Berwick, a Dollar Vigilante munkatársa. – “30 évvel később aztán az egykori állampapír-befektetők összeálltak a Keynes-istákkal.”

“A hétköznapi befektető és az utca egyszerű embere számára így egyetlen lehetőség maradt csak az önvédelemre ebben a látványosan és leplezetlenül ellene berendezett rendszerben: más eszközökre cserélni a dollárjait – leggyakrabban az örök pénzre, aranyra és ezüstre. Így jött létre a ‘dollár-befektető’ kifejezés (‘dollar vigilante’).

Eléggé nyilvánvaló, hogy az arany és az ezüst, valamint a platina és a palladium mellett a bitcoin is ezt a “dollár-befektető”-menetrendet követi. Ha szeretnél többet megtudni az arany, az ezüst és a bitcoin közös vonásairól, úgy gyere és csatlakozz a jövőhöz a Gold Silver Bitcoinnal.

Forrás: PRWeb.com

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.