Megújul a bitcoin.hu!

2014-09-11
bitcoin.hu.megujul

A bitcoin.hu megújul!

Kedves Olvasóink és Hozzájárulóink!

Az elmúlt pár év során számos bitcoinnal és más kriptopénzzel kapcsolatos írás jelent meg a Magyar Bitcoin Portálon. Több száz oldal különféle színvonalú, hangvételű, és témájú (pl.: technológiai, gazdasági, politikai, filozófiai stb…) írást tettünk közzé magyar nyelven az oldalunkon. A pár lelkes bitcoin evangelista, amatőr blogger által indított oldal napjainkra Magyarország leglátogatottabb kriptopénzekkel foglalkozó információs és híroldalává nőtte ki magát.

Az oldal és a fórum minden eddigi hozzájárulójának köszönjük munkáját és támogatását, a továbbiakban is számítunk rátok és bízunk benne, hogy jövőben az oldal alakításában közreműködők száma tovább fog gyarapodni.

Olvasóink, nektek pedig köszönjük, hogy napról-napra felkeresitek oldalunkat és ezzel ösztönzitek a munkánkat! Köszönjük a sok pozitív és támogató visszajelzést, amelyet az elmúlt évek során tőletek kaptunk! Továbbra is folyamatosan várjuk javaslataitokat, észrevételeiteket és támogatásotokat! Az elmúlt pár év során világossá tettétek számunkra, hogy igényt tartotok egy olyan unprofesszionális, underground híroldalra, mint amilyen a bitcoin.hu. Kérünk benneteket, hogy legyetek ti is minél aktívabb részesei az oldal alakításának. Például vendég cikkeket is mindig örömmel fogadunk!

A kriptopénzek technológiájában az elmúlt években végbement robbanásszerű fejlődés miatt a bitcoint bemutató írásaink nagy része jelentős revízióra szorul, illetve egyes írásaink pedig már teljesen elavulttá váltak.

A honlap megjelenésének megújításával párhuzamosan elkezdjük a régebbi írások újrakategorizálását, frissítését és kiegészítését. Az újrakategorizálás és régebbi írásaink frissítése nagy munkát jelent számunkra, amelyet az elkövetkezendő hetekben szeretnénk elvégezni. Célunk továbbra is az, hogy az oldalunk kurrens információforrása legyen a bitcoinnal csak most ismerkedők, illetve a bitcoint már rendszeresen használók számára egyaránt.

Üdvözlettel

a bitcoin.hu szerkesztői