Megjelent a Blockchain kereskedői applikációja Androidos készülékekhez

2014-03-10

Blockchain-Merchant-App

A Blockchain.info nyilvánosságra hozta az általuk csak „Blockchain kereskedői applikációnak (Blockchain Merchant App)” nevezett Androidos készülékeken futó mobil alakalmazásukat. A program voltaképpen pontosan az, amit neve is takar, egy applikáció, ami egyszerű eszközként funkcionál Bitcoinos fizetések lebonyolításánál.

A kereskedőknek, akiket érdekel az applikáció, egyszerű a dolguk: csak le kell tölteniük a programot a Google Play Store-ból, beállítaniuk egy 4 számjegyes PIN kódot, megadni a küldő Bitcoin címét, az ügylet nevét és a preferált valutát, és abrakadabra, azonnal tudják fogadni a fizetéseket.

Az applikáció ingyenes, és használata semmilyen kezelési költséggel nem jár, így különösen kecsegtető azon kereskedők számára, akik nem feltétlenül akarják Bitcoinos fizetéseiket azonnal hagyományos pénzre váltani. Akik az azonnali váltást preferálják, olyan már létező szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint például a Coinbase, vagy a BitPay.

Az applikáció széles körű elterjedése ösztönözhetné a kereskedők Bitcoin tulajdonlását, ami sokak szerint különösen fontos lenne a digitális fizetőeszköz hosszú távú fejlődésében.

A Blockchain.info rövidesen egy Bitcoinos szolgáltatások „mindent egy helyen” üzletévé válik. Kínálatában felsorakoztatva a web alapú pénztárca szolgáltatásokat, blokklánc vizsgálatát, bitcoin kereskedést, és mostantól már a kereskedői applikációt is. Úgy tűnik, szolgáltatásuk tényleg mindenre kiterjed.

Az új applikációval kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Szerző: Eric Calouro

Forrás: newsBTC.com