Hamarosan megnyílik Közép-Európa első Bitcoin expója

2014-04-29

800px-Austria_Center_Vienna

Május végén kerül megrendezésre az első közép-európai bitcoin expo.
Az esemény (hivatalos nevén Közép-európai Bitcoin Expo 2014) május 31 és június 1 között kerül megrendezésre Bécsben, Ausztriában.

A szervezők célja világos:
„A rendezvény célja, hogy megismertesse a közép-európai régióval a bitcoint”, nyilatkozta a NWESBTC-nek az egyik szervező. „Köszönhetően a régióban rejlő hihetetlen lehetőségeknek, igen híres, vezető személyeket, üzletembereket tudtunk mozgósítani az eseményre.”

A prominens felszólalók között megtaláljuk a Blockchain.info termék igazgatóját, Dan Held-et; a BitcoinMagazine társalapítóját, Vitalik Buterin-t; és még több mint húsz jól ismert személyiséget a bitcoin szférából.

Szerepel még a listán a BitIsntant egykori vezérigazgatójának, Charlie Shrem-nek a neve is, ami azért érdekes, mert a legutóbbi hírek szerint Shrem házi őrizetben van Brooklyn-ban, New York városában. Mivel míg bírósági tárgyalása le nem zárul, addig nem hagyhatja el házi őrizetét, így feltételezzük, hogy vele egy videó-konferencia keretén belül találkozhatunk majd a bécsi kiállítás ideje alatt.

A rendezvény honlapja szerint a belépőjegyek 100 euróba kerülnek elővételben, a helyszínen vásárolt napi belépő ára 120 euró, míg a kétnapos kombinált jegy ára 150 euró lesz. Az érdeklődőknek lehetősége lesz egy 2 órás ingyenes közvetítést is megnézni, ehhez a rendezvény honlapján kell előzetesen regisztrálniuk.
A kiállítás helyszíne: Austria Center Vienna

Szerző: Eric Calouro
Forrás: NEWSBTC