Bécs készül a 2014-es közép-európai Bitcoin expóra

2014-03-21

Bitcoin central Europe

Nagyjából két hónap múlva, Bécsben kerül megrendezésre egy jelentős Bitcoin esemény, a közép-európai Bitcoin expo (CEBE). A kiállításnak a bécsi Austria Center ad majd helyet május 31. és június 1. között.

A kétnapos esemény egyik különlegessége, hogy a Bitcoin közösségben jól ismert személyiségek is részt vesznek rajta. A teljesség igénye nélkül néhány név a prominens résztvevők közül: Dan Held a Blockchain.info-tól, Adam Vaziri a Diacle-tól, és Stefan Molineux a Freedomain Radio-tól.

És hogy miért pont Bécs? A CEBE főszervezője, Andrej Sebesta válasza szerint: „Helyszínválasztásunkban több szempont is közrejátszott. A közép-európai régiót képviselő Bécsre napjainkban úgy tekintünk, mint Európa szívére. Az itteni piac különösen érdekes. Egyrészt nagyszámú, de Bitcoin témában talán kevésbé naprakész lakossága miatt, másrészt az itt élők relatív jómódja miatt. Továbbá Bécs közel fekszik más gazdasági központokhoz is, mint például Budapest, Prága, München, Ljubljana, Berlin, Varsó, Pozsony”.

„Ez egy kihagyhatatlan lehetőség az összes BTC rajongónak, érdeklődőnek, vagy csak kíváncsiskodóknak. Nem pusztán egy konferenciáról van szó, hanem sokkal többről, egy olyan izgalmas kiruccanásról a világ egyik legizgalmasabb városában, amiről sokáig fogunk még beszélni. Szóval ne hezitáljon, vegyen jegyeket minél előbb, mert a férőhelyek száma limitált.”  

Tehát amennyiben személyesen is részt kíván venni a közép-európai Bitcoin expón, úgy belépőjegyet kell váltania, de jó hír, hogy az árak viszonylag mérsékeltek. Az egynapos belépőjegy ára 120 euró, míg a kétnapos kombinált jegy 150 euróba kerül, de az első vásárlók mindössze 100 euróért is megvehetik.

Amennyiben Bécsben lenne a megadott időpontban, de nem szeretne belépőjegyekre költeni, úgy a szervezők jóvoltából egy két órás ingyenes közvetítést is végignézhet, de ehhez mindenképpen szükséges az előzetes regisztráció az expó honlapján.

Forrás: bitcoinexaminer.org