Új Blokchain iOS applikáció az Apple Store kínálatában

2014-07-29

A korábbi ellentmondásos hírek után igen pozitív bejelentést halhattunk az Apple háza tájáról: a Blokchain.info bitcoin applikációja tegnap hivatalosan is visszakerült az App Store kínálatába.

Ismeretes, hogy korábban minden bitcoin applikációt kitiltottak az App Store-ból ekképp, a népszerű blokchain alkalmazást is visszavonták. A kezdeti, elutasító álláspont után frissítették az Apple fejlesztői irányelveit, újra utat engedve a bitcoinos applikációknak.

A Blokchain digitális pénztárca szoftvere igen nagy népszerűségnek örvend világszerte, és a most közzétett iOS applikációjuk mellett hagyományos asztali számítógépekre, illetve androidos készülékekre is letölthetőek az alkalmazásaik.

A Blokchain iOS applikációjával nemcsak digitális pénztárcáikhoz kapnak hozzáférést az iPhone és iPod felhasználók, de a bitcoinnal történő fizetés is lehetővé válik a számukra.
A Blokchain vezérigazgatójának, Nicolas Cary-nak a tájékoztatása szerint, új iOS applikációjuknak a kifejlesztésénél is a biztonságot és funkcionalizmust tartották szem előtt, így bevezettek egy új, pin kódos védelmi lépcsőt is.

PIN screen

PIN screen

Az applikációt bárki ingyen letöltheti az App Store kínálatából, és minden iPhone és iPod felhasználót buzdítanak a kipróbálásra.

A Blokchain új, iOS applikációjáról az alábbi linken olvashat további információkat.