Már Bitcoinnal is vásárolhat Wal-Mart kuponokat a Gyft segítségével

2014-03-25

Gyft-Website-Screenshot

Hallott már a Gyft-ről? Egy kedvelt ajándékkupon szolgáltatás, amit a felhasználók hitel vagy bankkártyás fizetéssel, PayPal, illetve Bitcoinos utalásokkal is igénybe vehetnek. Tulajdonképpen a Bitcoin közösség néhány tagja így költi el érméinek jelentős részét, olyan közkedvelt áruházakban, mint a GameStop, a Sears, vagy a GAP, stb.

Tegnaptól egy újabb taggal bővült a lista : nevezetesen a Wal-Mart-al.

Nem tévedés, mostantól Amerika egyik legkedveltebb kereskedésének ajándékkuponjai, akár egészen 500 dollárnyi értékig megvásárolhatóak Bitcoinért is. Minden bizonnyal örvendetes hír ez a közösség azon tagjainak, akik vásárlási igényeiket ebben az üzletláncban elégítik ki.

A jó hírt a cég a Reddit.com szociális hálón jelentette be tegnap, március 24-én, délután.

A bejelentést gyakorlatilag csak pozitív visszajelzések követték:

„Mostantól nyugodtan fektethetek több pénzt Bitcoinba, hiszen vele üzemanyagot, élelmiszereket és gyakorlatilag bármit megvehetek, amire szükségem van. Talán érti a célzást a Wallmart, és végre kiveszi a vérkeringésből a viszonteladói réteget” – írta egy kommentelő.

A Gyft szolgáltatását használva a felhasználók minden egyes kuponos vásárlással pontokat is gyűjtenek, amelyeket szintén az általuk kiválasztott áruházban költhetnek el. Ezzel az extrával a szolgáltatás sokkal vonzóbbá válik egy szimpla Bitcoin kézpénz átváltásnál.

Forrás: newsBTC