Infiniti és Switch: két újabb pókerlöket a Bitcoinnak

2011-12-26

Szerző: Charles

Valós pénzzel működő, többasztalos, Androidos készülékekre tervezett póker-alkalmazással állt elő a Switch Poker.

Jelenleg ez – a Switch Poker Android – az egyetlen olyan Androidos póker-alkalmazás, amely amellett, hogy valós pénzzel működik, egyszerre több asztalon is lehetőséget biztosít a játékra, felgyorsítva így az eseményeket, de továbbra is megőrizve a könnyen kezelhetőséget a legkisebb készülékeken is.

Más hasonló Androidos póker-alkalmazásokkal ellentétben a Switch Poker Android nem Flash-es, és mivel 1.6-tól fölfelé a rendszer minden változatán működik, ezért a jelenleg forgalomban lévő Androidos készülékek több, mint 99%-án futtatható gond nélkül. Kompatibilis továbbá kis- és nagyképernyős készülékekkel is, automatikusan alkalmazkodik az éppen használt képernyőmérethez.

Szintén más vetélytársaival ellentétben a regisztrációtól a pénzbefizetésen át a tényleges játékig minden részfolyamat lebonyolítható az Androidos alkalmazáson belül.

Mindemellett a Switch Poker az egyetlen olyan már most is működő és üzemelő mobilpókerszoba, amelynek játékosai bitcoinban is megtehetik tétjeiket és visszavonhatják nyereményeiket. Ez a P2P-pénz egyebek mellett az online pókeripart is forradalmasítja a pénzügyi tranzakciók közvetlen és személyes lebonyolításával, a bankok és más pénzügyi közvetítők teljes kiiktatásával.

“Mi adtunk ki elsőként póker-alkalmazást az iPhone-ra, mi voltunk a bitcoinos játszmák úttörői, most pedig mi biztosítunk elsőként lehetőséget az Androidos készülékekre tervezett alkalmazáson belüli regisztrációra, befizetésre és többasztalos játékra is” – mondta Conor McCarthy, a Switch Poker társalapítója. – “Mindig is a játékosaink maximális kiszolgálására és a mobilpóker forradalmasítására törekedtünk, és ez a jövőben sem lesz másképp.”

A 2010 októberében indult Switchpoker valóban elsőként biztosított lehetőséget a valós pénzben játszható mobilpókerre (az USÁn és Franciaországon kívül világszerte mindenütt), készülékek széles skáláján keresztül (ide értve nagyjából minden iPad-et, iPhone-t és iPod-ot, valamint szinte mindegyik Androidos kütyüt), és láthatólag továbbra sem untak rá az innovációra.

Bitcoin mellett elfogadnak még fizetést Netelleren és Skrillen keresztül is, teljes biztonságérzetet nyújtva így a felhasználóiknak, mivel mindkettejük működését az USA pénzügyi szolgáltatásainak hivatala (FSA) szabályoza.

A legfrissebb adatok szerint a 2011-es év folyamán összesen mintegy 500 millió okostelefon és táblagép került kiszállításra, az ezekre letöltött alkalmazások 64%-a pedig játékjellegű volt. Becslések szerint az okostelefonját játékra is használó személyek mintegy 50%-a játszott már online pókert is. Megállapítható tehát, hogy a Switchpoker új játékosok valóságos áradatára számíthat a közeljövőben, ahogy egyre többen élnek majd a mobilpóker lehetőségeivel.

Amennyiben neked is felkeltette az érdeklődésed ez a lehetőség, úgy látogass el a mobilodról a Switchpoker.com-ra, regisztrálj, és már bele is vetheted magad a(z akár többasztalos) játék izgalmaiba.

Forrás: PokerNewsReport

—————————

Szerző: GoWest

Úgy tűnik, az ugyan frissen, de mélyebb zsebekkel induló vállalatok is kezdenek már felfigyelni a Bitcoinra; ennek a trendnek a legújabb képviselője a jövő tavasszal induló Infinti Poker, amely a hagyományos fizetésfeldolgozók mellett bitcoint is elfogad majd, valamint az online pókeroldalaktól szokatlan módon valamiféle közösségépítést is tervez. Maradva azonban a Bitcoinnál, ezt illetően a következőket írják:

Örömmel jelentjük be minden leendő játékosunknak világszerte, hogy IGEN, elfogadunk bitcoint is! A világ leginteraktívabb és legszórakoztatóbb pókeroldala, az InfinitiPoker.com mindenki számára biztosítja a lehető legkönnyebb, leghatékonyabb és legbiztonságosabb készpénzes játéklehetőséget.

Játékosok tömegei panaszkodtak hangosan a sok más játékoldal befizetési és pénzvisszavonási procedúráit övező nehézségekre és kellemetlenségekre. Az Infiniti Poker ezért élvonalbeli pénzkezelő technológiát alkalmaz e folyamatok felgyorsítására és leegyszerűsítésére, jelesül a Bitcoint. (Persze azokat sem hagyjuk cserben, akik mégis inkább maradnának a hagyományos, már ismert megoldásoknál.)

A Bitcoin a piacvezető az online pénzek terén; könnyen és gyorsan utalható, abszolút nemzetközi, bármilyen hagyományos pénzre beváltható, a használatához nincs szükség fizetéskezelőkre, bankokra vagy hitelkártyavállalatokra. Egyszerű, kényelmes és biztonságos!

Éljetek hát az általunk és a Bitcoin által kínált lehetőségekkel! Mi elköteleztük magunkat a lehető legteljesebbkörű kiszolgálásotok mellett. Iratkozzatok fel a hírlevelünkre, és még többet tudhattok meg az Infiniti Pokerről és a Bitcoinról.

Persze hogy játékuk is lesz-e olyan vonzó, mint ez a promóciós kampányuk, az már egy másik kérdés, de idővel kiderül majd ez is.

Forrás: Bitcoin Trader

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.