A SuperLife is felkapta a Bitcoint

2012-07-09

A Bitcoin decentralizált készpénzrendszer nem csak a bankokat kerüli meg, de “valós” pénzre, rudakra, érmékre vagy bármiféle fizikai tulajdonra sem tart igényt, teljes egészében digitális formában tárolja az ember vagyonát. És természetesen tetszés szerint vásárolhatunk bármilyen terméket vagy szolgáltatást is bitcoinért, amennyiben az azt kínáló fél is elfogad bitcoinos fizetést. A digitális készpénz – így például a Bitcoin – felemelkedése csak egy a SuperLife-on nyomon követett számtalan, a világot pozitívan megváltoztató trendek közül.

Mountain Lakes, NJ (PRWEB), 2012 július 6.

A pénz ma már nem egyszerűen csak gazdát cserél, hanem ténylegesen megváltoztatja a természetét is – ezt a megfigyelést tette a SuperLife professzionális hálózat. Bejelentették továbbá azt is, hogy a továbbiakban rendszeresen terveznek beszámolni a digitális pénzek felemelkedéséről, azok között is elsősorban a mindenféle banki közvetítés nélküli, közvetlenül személytől-személyig átutalásokat lehetővé tevő Bitcoinról.

Tekintve, hogy a Bitcoint immár száznál is több országban használják, mutat rá Richard W. (Dick) Samson, a SuperLife igazgatója, kijelenthetjük, hogy a rendszer valóban rohamosan terjed, a felhasználók száma pedig exponenciálisan növekszik. Meglátása szerint mindössze néhány éven belül az ilyen digitális pénzek éppen olyan közkeletűvé válhatnak, mint az email – és éppúgy ódivatúvá is tehetik majd a mai, hagyományos pénzeinket, mint ahogyan az email is ódivatúvá tette a hagyományos “csigapostát”.

A SuperLife főoldalán leközölt vezércikk, a “Digital Money Challenges ‘Real’ Money” (= Ringbe száll a ‘valós’ pénzzel a digitális pénz) rövid leírást ad a jelenségről, valamint linkeket a további tájékozódáshoz. “Ma már bárki kínálhat bármilyen valós vagy digitális árut vagy szolgáltatást bitcoinért, a világ minden táján” – mondja Simon, – “és a másik oldalról is ugyanígy vásárolhat bárki egyre több mindent bitcoinért a számítógépéről éppúgy, ahogyan az okostelefonjáról is.

Ahogy lesznek újabb fejlemények ezen a fronton, úgy tervezik közölni majd azokat is – és ugyanilyen közeli figyelemmel kísérnek még tucatnyi más fontos trendet is, hat különböző kategóriában: pénz, tudat, egészség, életmód, technológia és kultúra; mind a hat terület szakértőinek jelentkezését tárt karokkal várják a soraik közé, hogy másokkal is megoszthassák a legfrissebb újdonságokat és érdekességeket.

Egyre több tartalmat terveznek majd kínálni emellett üzleti és kormányzati vezetőknek, különböző területek szakértőinek, diákoknak és a széles nyilvánosságnak is. Bárki, szakértő és laikus egyaránt regisztrálhat a hálózathoz (ingyenesen), kaphat mailes értesítéseket a friss fejleményekről, és hozzáférést nyerhet a különböző, csak tagoknak fenntartott tartalmakhoz.

Forrás: PRWeb.com

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.