A 1-800-FLOWERS.com még ebben az évben bevezeti a bitcoinos fizetési opciót

2014-07-03

flowers

Ha esetleg nem lenne elég a napi jó hírekből, nevezetesen, hogy az online számítástechnikai alkatrész-kereskedés, a Newegg, már bitcoinos fizetéseket is elfogad, akkor következzék egy újabb örömteljes bejelentés: a vezető virág-, és ajándékbolt, a 1-800-FLOWERS.com is csatlakozik a klubhoz, ugyanis tájékoztatásuk szerint még ez év folyamán, várhatóan ősszel, ők is bevezetik a kriptopénzes fizetési opciót.

Mindez pedig nemcsak azt jelenti, hogy a 1-800-FLOWERS.com-nál fizethetnek majd bitcoinnal a vásárlók, hanem azt is, hogy a céghez tartozó összes online ajándékkereskedés is elfogadja majd forradalmi digitális pénzt. Nevezetesen a FannieMay.com, a Cheryls.com, a ThePopcornFactory.com, a 1-800-Baskets.com, a FruitBouquets.com, és a Stockyards.com is.

„Mint ügyfélcentrikus vállalat, mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, és törekszünk arra, hogy új szolgáltatásokat biztosítsunk, egyben fokozzuk az ünnepekhez kapcsolódó vásárlási élményeket”, mondta a 1-800-FLOWERS.com alapítója és vezérigazgatója, Jim McCann. „A bitcoinnal, illetve a többi fizetési opciónkkal, lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek a különösen kényelmes vásárlási eljárásra, valamint a számukra fontos embereknek az örömszerzésre.”

Szerző: Eric Calouro
Forrás: NwesBTC