Lefújták a Namecoin elleni támadást

2011-09-16

Szerző: BitcoinEXpress

Bejelentés a Namecoin-közösségnek:

Már elértem, amit akartam, így a Namecoin tényleges megtámadása okafogyottá vált – most már csak céltalan, rosszindulatú rombolást eredményezne, ez pedig soha nem állt szándékomban. Kezdettől fogva a Namecoin vezetősége volt a célkeresztemben, nem pedig a bányászok, a váltók és a regisztrált domainek sokasága.

A Namecoin vezetősége elkövette azt a hibát, hogy hagyta stagnálni a rendszert a gyenge állapotában – holott kötelességük és felelősségük annak a folyamatos felügyelete és védelme.

Az elmúlt 72 órában olyan mértékű iparkodást tapasztaltam, ami produktivitásában messze felülmúlta az elmúlt négy hónapot is, a Namecoin és a Bitcoin közötti együttműködés pedig intenzívebb lett, mint valaha. A lánc immár biztonságosabbá vált, így máris sokkal jobbak a kilátásai, mint az előző bejelentésemet megelőzően.

Sajnálom, hogy ilyen drasztikus lépésekre kellett ragadtatnom magam ahhoz, hogy felkeltsem az emberek figyelmét, de amíg nem demonstráltam ténylegesen is, hogy mennyire komolyan beszélek, addig senki nem is vett komolyan. Most azonban már mindenki nyugodtan alhat – lefújtuk az 19101-es blokktól tervezett támadást.

A Namecoin jól tenné, ha tiszteletbeli nagykövetének és szóvivőjének tenné meg Davinci felhasználót, mivel a támadás lefújása jelentős részben neki köszönhető.

Békesség,

BCX

Forrás: BitcoinTalk.org

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.