Az Anycoin már Magyarországról is elérhető!

2015-03-26
map_3

Anycoint Direct terjeszkedes

A holland Anycoin Direct digitális valutaváltó, a TrustPay-el kötött partnerségi együttműködési megállapodásának köszönhetően, kiterjesztette azonnali bitcoin vétel-eladás szolgáltatását több kelet-közép-európai országra, többek között Magyarországra is.

Igazság szerint az Anycoin eddig is elérhető volt Magyarországról, azonban ez idáig csak SEPA utalással lehetett kriptopénzt vásárolni a holland bitcoin és altcoin váltótól. SEPA utalás esetén a felhasználónak minimum egy napot kell várnia arra, hogy címére elküldjék a megvásárolt mennyiségű bitcoint. Ezzel szemben, a napokban beindított azonnali kereskedés azt jelenti, hogy a felhasználó a fizetés után pár perccel már a bitcoin címén tudhatja a megvásárolt érméket.

Egyébként az Anycoin működési elve, hogy a bitcoint, illetve egyéb digitális valutákat, saját maga vásárolja fel és értékesíti, tehát az ügyfelek nem közvetlenül egymással, hanem a platformmal üzletelnek, és a cég 1%-os kezelési költséget számol fel szolgáltatásaiért.

Magyarországról az alábbi bankokon keresztül lehetséges az azonnali fizetés: Erste Bank, K&H Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, UniCredit Bank.