A Bitcoin “a leginnovatívabb dolog” az egész CES-en

2012-01-16

Szerző: GoWest

Több fülkét is felállítottak a múlt hét során a Las Vegas-ban megrendezett CES-en (fogyasztói elektronikai show-n) a különböző bitcoinos üzletek és vállalatok vezetői: ott voltak például a Bit-Pay, a Casascius, az MtGox és a Bitcoin ATM képviselői is. A Bit-Pay és a Casascius már a Bitcointalk fórumain is beszámolt az elmúlt hét érdekes és izgalmas fejleményeiről:

Bit-Pay:

Nagyon pezseg itt az élet, és a mi fülkénknél is nagy a forgalom. Tartottam már bemutatókat egyebek mellett a Citibank, a Diebold és a First Data képviselőinek, és beszéltünk több nagyvállalat magas beosztású döntéshozóival is. Persze időbe fog telni, amíg beindulnak és elkezdenek megvalósulni a dolgok, de idén mindenféleképpen olyan Bitcoin-robbanásra számíthatunk, amit most még csak el sem tudunk képzelni. Olyan ötletek merültek itt fel, amik még nekünk sem jutottak eszünkbe azelőtt!

Beszéltünk nagyjából minden nagyobb bank, kockázati tőkebefektető-vállalat és forgalmazó képviselőivel, amit csak az eszedbe tudsz idézni. A legtöbbjük célzottan keresett minket és jött hozzánk. Sokan közülük igen élénken érdeklődtek irántunk, és néhányan még azt is kijelentették, hogy “ez a leginnovatívabb dolog, amit csak láttunk ezen az egész kiállításon.” Ami pedig már nem semmi, tekintve a szintén kiállított kismillió kütyüt, amelyeket annyira felkapott és felsztárolt a média.

Sokan érdeklődtek Square iránt is; akik onnan jöttek hozzánk, azok még inkább le voltak nyűgözve. Ez messze a legüzletbarátabb fizetőrendszer az egész világon – és számos igen befolyásos ember szemét is sikerült felnyitnunk erre a tényállásra a hét folyamán.

Casascius:

Én személy szerint azokat az alkalmakat találtam a legizgalmasabbnak, amikor azzal fordult hozzánk valaki, hogy “Hé, hallottam erről a Bitcoin-dologról. Azt ugyan még nem tudom, hogy pontosan mi is ez az egész, de hallottam ezt meg azt, és szeretnék többet megtudni róla, mert mi ezzel meg ezzel foglalkozunk és úgy gondoltam, hogy a Bitcoin segítségével talán még jobb munkát végezhetnénk/még hatékonyabbak lehetnénk.” Ezek azok az emberek, akik már most is a legjobb helyen vannak ahhoz, hogy ha megtetszik nekik a Bitcoin, akkor hathatósan ráirányítsák arra az egész vállalatuk figyelmét. Ők azok, akik igazán sokat tehetnek a rendszer elterjesztése érdekében, amint hazaérnek.

A Bit-Pay fülkéje és barátságos házigazdái az idei CES-ről.

A Bit-Pay-fülke kiállítási darabjainak egy része.

Allison Skipper, a Bit-Pay szóvivője egy Bit-Pay-es betéti kártyát szemléltet.

Forrás: Bitcoin Trader

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.