Szerző Téma: PoloniexBot  (Megtekintve 950 alkalommal)

loveutoomuch

  • Ügyletszám: (0)
  • újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
PoloniexBot
« Dátum: Július 08, 2018, 05:41:22 pm »
Kedves barátaim!
PoloniexBot 3.4.5.2 frissítés megjelent
Változások az új verzióban a PoloniexBot 3.4.5.2:

1. Fix kiszámítása profit #Eladó algoritmus. Most van egy választás, ahol felvenni a nyereség a ciklus által #Eladó. Fix, hogy nem helyes számítás % - os haszon, most majd minden tekinteni megfelelő pontossággal az egyes Satoshi.
2. A beállítások az algoritmus #Eladó, egy új pipát a "Csökkenti az átlagos ár". Ha így van, akkor a nyereség a ciklus Eladó fog menni, hogy csökken az átlagos ár. Ha nem, akkor lesz az igazi nyereség nélkül csökkenti az átlagos ár. Alapértelmezés szerint ez a pipa mindenkinek!
3. Készen állunk arra, hogy nyissa meg a kereskedelem, a #Kukoin csere. Most meg ez a csere, mindenki számára elérhető egy kísérleti változat. Sajnos, mivel a rossz API #Kukoin a következő hiányosságokat a csere:
3.1 néha lehet, hogy kihagyja eladni a parancsokat, mert ez helytelen számítás az Eladó által algoritmus, illetve nem csak. Ez ritka, de lehetséges.
3.2 az Exchange működik kerületek a vásárolt vagy eladott pénzérmék. Ez végén a ciklus #Vevő: Eladó, akkor marad a mérleg, egy kis érmék száma automatikusan figyelembe venni a következő ciklus.
3.3 lehetséges, néha végén az Eladó algoritmus, helytelen kiszámítása az érmék száma eladni, ami oda vezethet, hogy a képtelenség, hogy az elmúlt eladási megbízás. Ez egy egyszerű helyreállítási eljárás segítségével az Eladó algoritmus.
4. Mivel a korrekció logika automatizált kereskedési van egy új állapot, ami különösen fontos az exchange #Kukoin. Ez a feltétel adott, mind a cserék pedig kifejezetten annak érdekében, hogy az automatikus kereskedési nem lehet kezdődött, többször is egymás után a megfelelő paraméterek.. más szóval: ha túl kicsi összeg az első rend, akkor az automatikus kereskedési az érme nem lehet kezdett, majd kap egy bizonyos SMS-ben a táviratokat, meg fogja látni, hogy ez a párt egy bizonyos állapotot, amikor a kereskedés nem végzett. Aztán, miután megnézte a naplóban, akkor képes lesz arra, hogy értékelje az oka annak, hogy a kereskedelem nem indult el.
5. Kezdve a jelenlegi változat, a "vessünk véget a kézi kereskedés" jelölőnégyzetet, az automatikus kereskedési szakasz csak azokra vonatkozik, érmék, hogy a fehér listára. Így lehetőség van beállítani, hogy mely érmék nem kell befejezni a kereskedelmi automatikusan.
6. Táska javítás

Töltse le a legújabb verziót 3.4.5.2 itt:
3.4.5.2 version: Download Bot

3.4.5.3 beta: Download